ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ 2013
16803
page-template-default,page,page-id-16803,page-child,parent-pageid-17952,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ

Η σύγχρονη έκδοση μία παλιάς τεχνικής. Το Κουκουνάρι είναι μία μοντέρνα και γευστική εκδοχή της ρετσίνας, η οποία, δυστυχώς, παράγεται με βιομηχανοποιημένο τρόπο από τα περισσότερα οινοποιεία.

Στην αρχαία Ελλάδα η ρητίνη δεν χρησιμοποιούνταν ως γευστικό συστατικό αλλά προκειμένου να διατηρηθεί το κρασί με υγιεινό τρόπο. ΄Ετσι κι εμείς επιλέξαμε το Κουκουνάρι να είναι ελαφρά ρετσινωμένο.

Η σοδειά του 2013 προέρχεται κατά τα 2/3 από Sauvignon Blanc και κατά το 1/3 από σταφύλια της ποικιλίας Chardonnay. Η προσεκτική δοσολογία μεταξύ σταφυλιών και ρητίνης πεύκου κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, δημιουργεί μία ξεχωριστή ρετσίνα. Η ρητίνη γίνεται ελαφρά αισθητή στην οσμή και τη γεύση και δεν κυριαρχεί.Το άρωμά του θυμίζει μια νύχτα σε πευκοδάσος δίπλα στη θάλασσα.

Απολαύστε το αυτό το κατεξοχήν ελληνικό κρασί με ελαφριά γεύματα και αφήστε αισθανθείτε το άρωμα των πεύκων.

Έτος: 2013
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 13,5%

Συνιστώμενη θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8 ° -10 ° C

Age Verification Please verify that you have reached the legal drinking age according to the legal statutes in your country!